FortVillage

FortVillage digitaliserar och automatiserar din fastighetsförvaltning. Det har aldrig varit lÀttare att Àga och förvalta fastigheter. FortVillage tar hand om alla tidskrÀvande och Äterkommande uppgifter Ät dig.

Contact
Varberg, Sweden
info@fortvillage.com
+46 (0) 703 57 98 38
FortVillage

FortVillage tecknar samarbetsavtal med Zesec om digitala nycklar 🔑

FortVillage mÄlsÀttning Àr att digitalisera och förenkla fastighetsförvaltningen för fastighetsÀgare. Nu tar vi nÀsta steg och digitaliserar nycklarna tillsammans med Zesec

FortVillage integration med Zesec gör det möjligt för fastighetsÀgare och förvaltare att per automatik skicka mobil access frÄn fastighetssystemet FortVillage utan att behöva vÀxla mellan olika system.

”Genom samarbetet med ett modernt, innovativt fastighetssystem som FortVillage tar vi ytterligare ett steg pĂ„ vĂ€gen mot mobil access för alla”

Thomas Rejmell COO pÄ Zesec.

Fördelar

‱ BĂ€ttre anvĂ€ndarupplevelse för administratörer och anvĂ€ndare
‱ Skicka mobil access per automatik frĂ„n fastighetssystemet
‱ Slipper vĂ€xla mellan olika system och sköter allt frĂ„n fastighetssystemet FortVillage
‱ Tydlig översikt över vem som har access vart
‱ Du fĂ„r bĂ€ttre arbetsflöden med kortare processer vilket sparar tid och pengar

Integrationen med Zesec kommer att förenkla in- och utflyttning genom att tilltrÀdet till fastigheten och lÀgenheten eller kontoret kan tidsbegrÀnsas. Ingen manuell nyckeladministration kommer i framtiden att behövas vilket sparar tid och pengar, sÀger Ahmed Chaban VD pÄ FortVillage.

Genom samarbetet med ett modernt, innovativt fastighetssystem som FortVillage tar vi ytterligare ett steg pÄ vÀgen mot mobil access för alla, sÀger Thomas Rejmell COO pÄ Zesec.