FortVillage

FortVillage digitaliserar och automatiserar din fastighetsförvaltning. Det har aldrig varit lättare att äga och förvalta fastigheter. FortVillage tar hand om alla tidskrävande och återkommande uppgifter åt dig.

Contact
info@fortvillage.com
FortVillage

FortVillage tecknar samarbetsavtal med Zesec om digitala nycklar 🔑

FortVillage målsättning är att digitalisera och förenkla fastighetsförvaltningen för fastighetsägare. Nu tar vi nästa steg och digitaliserar nycklarna tillsammans med Zesec

FortVillage integration med Zesec gör det möjligt för fastighetsägare och förvaltare att per automatik skicka mobil access från fastighetssystemet FortVillage utan att behöva växla mellan olika system.

”Genom samarbetet med ett modernt, innovativt fastighetssystem som FortVillage tar vi ytterligare ett steg pĂĄ vägen mot mobil access för alla”

Thomas Rejmell COO pĂĄ Zesec.

Fördelar

• Bättre användarupplevelse för administratörer och användare
• Skicka mobil access per automatik från fastighetssystemet
• Slipper växla mellan olika system och sköter allt från fastighetssystemet FortVillage
• Tydlig översikt över vem som har access vart
• Du får bättre arbetsflöden med kortare processer vilket sparar tid och pengar

Integrationen med Zesec kommer att förenkla in- och utflyttning genom att tillträdet till fastigheten och lägenheten eller kontoret kan tidsbegränsas. Ingen manuell nyckeladministration kommer i framtiden att behövas vilket sparar tid och pengar, säger Ahmed Chaban VD på FortVillage.

Genom samarbetet med ett modernt, innovativt fastighetssystem som FortVillage tar vi ytterligare ett steg på vägen mot mobil access för alla, säger Thomas Rejmell COO på Zesec.