FortVillage

FortVillage digitaliserar och automatiserar din fastighetsförvaltning. Det har aldrig varit lättare att äga och förvalta fastigheter. FortVillage tar hand om alla tidskrävande och återkommande uppgifter åt dig.

Contact
Varberg, Sweden
info@fortvillage.com
+46 (0) 703 57 98 38

Fastighetssystem för din fastighetsförvaltning

FortVillage är ett molnbaserat fastighetssystem som förenklar och automatiserar fastighetsförvaltningen för fastighetsägare och deras hyresgäster. Fastighetssystemet är anpassat efter fastighetsägarnas behov och processer. Ett modernt och framtidssäkert fastighetssystem.

Fortvillage-mobile-small

Slide Molnbaserad plattform Säker, pålitlig och molnbaserat fastighetssystem som förenklar ägandet, förvaltningen och utvecklingen av fastigheter. Enkel hantering och översikt över fastigheter och hyresgäster. Skall in- och utflytt planeras, fastighetsskötare bokas eller hyresavier skickas? Allt detta sköts från ett och samma fastighetssystem. Fortvillage-Cloud z Fortvillage-Cloud-left Fortvillage-Cloud-right Fortvillage-Shield Fortvillage-Cloud Fortvillage-Cloud-right Fortvillage-Cloud-left Fortvillage-Shield

Slide Modultänk och detta kan vi Modulbaserad fastighetssystemet som grund ger möjligheten till framtida skräddarsydda tjänster ovanpå plattformen. Utveckling eller integrering av nya moduler ovanpå fastighetssystemet eliminerar uppstartssträcka och kostnad. Bli inte låst i gamla system och processer. Fortvillage-Module-L1 Fortvillage-Module-L2 Fortvillage-Module-L3 Fortvillage-Module-L1 Fortvillage-Module-L2 Fortvillage-Module-L3 FortVillage Module Layer 2 FortVillage Module Layer 3

Modernt fastighetssystem

Felanmälan & Support

Registrera alla felanmälningar på korrekt hyresgäst och hyresobjekt. Boka service och få återkoppling direkt till fastighetssystemet.

support

Hyresgästportal

Hyresgästerna kan logga in för att se sina avier, skicka meddelanden och registrera felanmälningar.

tenantportal

Faktura & Avi

Alla dina fakturor och avier automatiserade och samlade i ett fastighetssystem.

invoice
statistic

Statistik & Rapporter

Få aktuell och relevant data. Håll fingret på pulsen vart du än är genom ett molnbaserat fastighetssystem.

global

Globalt & Mobilt

Ett fastighetssystem med stöd för flera språk från start. Hyresgästportalen och fastighetssystemet är anpassat till både dator och mobil. Ha fingret på pulsen vart du än är.

cloud-future

Framtidssäker

Vi är modul- och molnbaserat fastighetssystem! Vill ni koppla data från era solpaneler eller värmecentral? Vi hjälper dig med integrationen.

Fortvillage-mobile-small

Funktioner & Integrationer

Urval av funktioner och integrationer i fastighetssystemet. Har ni andra externa system? Ingen fara, vi hjälper till med integrationerna.

support Felanmälan SUPPORT

tenantportal Hyresgäst PORTAL

invoice Faktura AVI

statistic Rapporter STATISTIK

Hyreskontrakt Digitala avtal

IMD MÄTARAVLÄSNING

Bostadskö Bostadskö PORTAL

Tvättmaskin Komponent HANTERING

fortnox Fortnox Bokföring

visma Visma Bokföring (snart)

bankgiro Bankgiro Betalning

Postnord Brev Post