FortVillage

FortVillage digitaliserar och automatiserar din fastighetsförvaltning. Det har aldrig varit lättare att äga och förvalta fastigheter. FortVillage tar hand om alla tidskrävande och återkommande uppgifter åt dig.

Contact
info@fortvillage.com
FortVillage landingpage

Ny design på FortVillage.com

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera ny design och grafisk profil för FortVillage. I våra bloggar kommer man kunna läsa om allt från fastighetsförvaltning till design och teknik. Idag vill vi dela med oss om hur vi tänkte kring design på hemsidan.

Tydlig och enkel kommunikation

En av våra kärnvärden på FortVillage är enkelhet. Att hela tiden sträva efter enkla lösningar på komplexa utmaningar. Vi tror på att sträva efter enkelhet är ett pågående arbete som alltid kan bli bättre. Detta gör vi tillsammans med våra kunder och data vi får in. Låt oss presentera landningssidan.

Landningssidan, kanske även den viktigaste sidan. Hur visar vi plattformens bredd på ett så simpelt sätt som möjligt? Hur säger vi mycket utan att gå in på detaljer? Det gäller att fånga besökarens uppmärksamhet. Därför har vi valt att visa byggnader som växer ut ur en padda. Vi ville illustrera hur det fysiska möter det digitala.

Om landningssidan fångar besökarens uppmärksamhet är det dags för nästa steg. Att introducera en del av plattformens funktioner. Vi vill inte dränka besöker med information men ändå ge tillräckligt mycket för att skapa en större uppfattning av tjänsten. Här lyfter vi en en bråkdel av de funktioner vi erbjuder där vi tror majoriteten av våra kunder önskar.

Sista delen av första sidan är ”Demo” där vi ber besökaren kontakta oss. Vi vill såklart genom ett fysiskt möte visa och förklara våran tjänst på djupet. Vi exponerar även menyn längst upp ifall besökaren vill navigera och läsa mer.

Vi är nöjda med resultatet men vi kommer såklart fortsätta att iterera över hemsidan.

FortVillage ❤️ isedal

Det här arbetet gjorde vi tillsammans med våran duktiga designer Daniel Isedal. Han är den kreativa personen bakom alla bilder och filmer på hemsidan. Hela hans portfolio kan ni hitta på isedal.se och här är några ord från honom om projektet:

Utmaningen med projektet var hur man visualiserar enkelhet i sådan sofistikerad plattform.
Det finns många parametrar att tänka på när man ska skapa ett nytt visuellt uttryck för ett företag. Men jag tror mycket på hur det verkliga livets kommunikation fungerar. Hur man skapar relationer. Hur man hittar sin själsfrände. Man ska vara tydlig och ärlig i sin kommunikation. Skillnaden i den digitala världen är dock att du kanske inte får fler chanser än en, så första intrycket är jätteviktigt.

Så i FortVillage läge, där man snabbt vill kommunicera en tjänst som på insidan är väldigt komplex, är även enkelhet en viktig faktor. Tillsammans kom vi överrens om att en isometrisk stil ger en bra och snabb överblick över alla funktioner och möjligheter som FortVillage har att ge utan att det ska kännas rörigt. Det har varit superkul att ha fått möjligheten att skapa dessa illustrationer och vara med i bygget av denna nya visuella identitet.

Det viktiga är att skapa en sammahållen design mellan alla kanaler. Besökarna ska känna igen varumärket vare sig man besöker hemsidan eller sociala medier. Därför har vi även tagit fram en Motion graphic template som ska spegla den rörliga identiteten. Något som inte så många företag är uppdaterade med, men som idag spelar stor roll för att synas i den digitala världen.

– isedal.se

Social media mall

I dagens samhälle är det viktigt att ha en digital närvaro. Att möta kunden i alla kanaler. För ett bolag kan det var tidskrävande och kostsamt att ta fram ny content varje vecka. Därför har vi har tillsammans med Isedal tagit fram en mall som går att återanvända på sociala medier. Här nedan är ett exempel på hur en FortVillage mall kan se ut. Hur man på ett enkelt sätt kan modifiera mallen.

Vi vill förenkla ägandet och förvalntingen för våra fastighetskunder. Därför erbjuder vi nu alla våra kunder mallar som går att återanvända på sociala medier. Låt oss hjälpa er med fastighetssystemet, hemsidan och sociala medier.